mandag den 19. november 2012

Brunkager

Ingredienser200 g sirup
200 g sukker
250 g smør
½ dl vand
1½ tsk. Dr. Oetker Potaske
1 pose Dr. Oetker Brunkagekrydderi
500 g hvedemel
50 g Hakkede mandler
1 bæger (100 g) Dr. Oetker Sukat eller Hakket appelsinskal

Tilberedning:
Potasken opløses i vandet. Smør, sirup og sukker koges op, og den opløste potaske røres i. Massen afkøles til den er lunken.
Brunkagekrydderi, hvedemel, mandler og sukat/appelsinskal blandes sammen.
Dejen æltes godt igennem og trilles til tykke stænger (Ø 4 cm).

Dejen stilles koldt i mindst 24 timer.

Skær dejen i tynde skiver eller rul dejen tyndt ud og udstik den til små figurer.

Bages i 8-10 minutter ved 180°C.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar