Ingredienser200 g sirup
200 g sukker
250 g smør
½
dl vand
1½ tsk. Dr. Oetker Potaske
1 pose Dr. Oetker
Brunkagekrydderi
500 g hvedemel
50 g Hakkede
mandler
1 bæger (100 g) Dr. Oetker Sukat eller Hakket
appelsinskal
Tilberedning:
Potasken opløses i vandet.
Smør, sirup og sukker koges op, og den opløste potaske røres i. Massen afkøles
til den er lunken.
Brunkagekrydderi, hvedemel, mandler og sukat/appelsinskal
blandes sammen.
Dejen æltes godt igennem og trilles til tykke stænger (Ø 4
cm).
Dejen stilles koldt i mindst 24 timer.
Skær dejen i tynde
skiver eller rul dejen tyndt ud og udstik den til små figurer.
Bages i
8-10 minutter ved 180°C.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar